• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Cântece, vorbe, întâlniri – serată cu Éder Enikő, la Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 6 Decembrie 2010

După succesul de la Arad, serata actriţei Éder Enikő va putea fi văzută şi la Timişoara. Spectacolul muzical “Cursă specială – Cântece, vorbe, întâlniri”, coproducţie a Companiei de Teatru „Aradi Kamaraszínház” şi a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, va avea loc în data de 11 şi 12 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Studio.

„Cutreier printre sunete şi vorbe. Ţinuturile mele sunt memorabile. Mersul trenurilor l-au editat în volume, îl deschid la întâmplare: astăzi de unde până unde? Dacă vreau, cobor şi mă plimb de-a lungul vorbelor. Dacă vreţi. Tovarăş de drum mi-e fluierul locomotivei. Bagaj nu am, ceea ce v-am adus poate nu e mult, poate e totul. Cântece şi vorbe foarte dragi mie. O seară, o gară. Apoi călătorim mai departe: care încotro, poate doar Dumnezeu ştie. Jucaţi-vă cu mine oameni, eu mă ascund. Voi mă căutaţi?” – declară Éder Enikő.

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului Maghiar (str. Alba Iulia nr. 2, orar: zilnic între orele 10-13, iar în zilele de miercuri şi vineri şi între orele 17-19, sau cu o oră înaintea spectacolului) la preţul maximal de 10 lei, şi la 5 lei cu reducere. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0356-450.606 sau prin e-mail: ticket@tm-t.ro.

Foto: Wilhelm Doru

Saxofonistul norvegian Jan Garbarek deschide line-up-ul Garana Jazz Festival 2019

Comunitatea tot mai numeroasă a iubitorilor de jazz open-air se pregătește pentru patru zile pline de muzică, libertate și descoperire.

Şase filme de succes, în competiţia Festivalului Ceau, Cinema!

Şase filme apreciate, realizate de tineri regizori, au fost selectate în competiţia internaţională a Festivalului Ceau, Cinema!

IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție. Spectacole de teatru și dans în aer liber

Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental vor provoca timișorenii să urmărească spectacole ieșite din comun.

Festivalul Inimilor: 30 de ani de folclor mondial la Timişoara

Sărbătoarea folclorului mondial, Festivalul Inimilor din Timişoara ajunge în aceast an la cea de-a XXX-a ediție.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015