• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Feng Shui cu Silvia Staia, la Cărtureşti

Publicat de Pagini de Cultura 13 Decembrie 2010

De ce ne simţim confortabil în anumite spaţii, iar din altele nu ştim cum să fugim mai repede? De ce simţim un val de putere şi confort când stăm pe un scaun mare, cu spătar înalt şi braţe late? De ce oare o anumită casă pare că se potriveşte perfect unei familii şi să fie totuşi dezastruoasă pentru alta?

Dacă vă macină astfel de întrebări nu ezitaţi să veniţi luni, 13 decembrie, de la ora 19, la librăria Cărtureşti din Iulius Mall, unde jurnalista Silvia Staia îi aşteaptă pe timişoreni cu o „Introducere în lumea Feng Shui”.

Principiile acestei vechi practici chineze se bazează pe energia noastră emoţională care interacţionează permanent cu energia casei în care locuim. Astfel, la nivel subtil, amenajarea spaţiului după regulile Feng-Shui creează o armonie care poate echilibra orice domeniu al vieţii noastre. În funcţie de energia noastră şi felul de a fi, putem crea un spaţiu care ne poate ajuta să ne îmbunătăţim aspectele vieţii, cum ar fi sănătatea, relaţiile, cariera, situaţia finaciară sau starea sufletească.

Vineri, 17 decembrie, de la aceeaşi oră, tot la librăria Cărtureşti din Iulius Mall, Silvia Staia le va vorbi celor interesaţi despre „Feng Shui pentru bunăstare şi iubire”.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015