• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Gheorghe Iovu aduce “Lumina sunetelor”, în Piaţa Operei

Publicat de Pagini de Cultura 22 Decembrie 2010

Supranumit de prieteni “Terapeutul sufletului”, artistul timişorean Gheorghe Iovu va susţine în seara de miercuri, 22 decembrie, un nou concert extraordinar de muzică ambientală şi de relaxare. Sub genericul “Lumina sunetelor”, evenimentul va avea loc în Piaţa Operei din Timişoara, începând cu ora 18, propunând timişorenilor o călătorie muzicală de două ore în lumea magică a terapiei prin sunet. Programul va conţine melodii cu “vibraţii vindecătoare” de pe albumele “Best Of” şi “Paşi în Univers”.
“La scară cosmică, sunetul reprezintă o forţă universală, nevăzută, capabilă de a produce modificări profunde pe toate cele trei planuri de existenţă: fizic, emoţional şi spiritual, determinând rezonanţa corpului cu mintea şi sufletul, unificarea”, spun organizatorii evenimentului muzical. În plus, pentru a întregi atmosfera spectacolului, alături de artist, în Piaţa Operei vor fi prezenţi  Cristian Prisăcaru şi Ştefan Sulcan de la Asociaţia Cascadorilor din România, precum şi Ramona Venturini, alături de alţi membri ai Clubului Sportiv Taijiquan şi Qigong, care vor face demonstraţii de măiestrie.

Muzică în mișcare și percuție corporală cu artiști din Franța!

Institutulul Francez din Timișoara invită publicul la un proiect muzical inedit, realizat de Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel.

Peștera Românești, gazda unui nou concert simfonic

Muzica lui Mozart va răsuna şi în această toamnă în “inima munților”, pentru al 35-lea an consecutiv.

„Libertatea. Între istorie și literatură” – patru seri de lecturi publice și dezbateri

Scriitorii Adam Michnik, Evgheni Vodolazkin, Andrei Codrescu și José Luís Peixoto vin la FILTM 2019

FEST-FDR2019: Prima parte a lunii noiembrie este dedicată spectacolelor indoor ale Festivalului

Secțiunea FDR din cadrul FEST-FDR2019 propune o panoramă a spectacolului pe text de teatru românesc, între 3 și 11 noiembrie.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015