• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Gheorghe Iovu aduce “Lumina sunetelor”, în Piaţa Operei

Publicat de Pagini de Cultura 22 Decembrie 2010

Supranumit de prieteni “Terapeutul sufletului”, artistul timişorean Gheorghe Iovu va susţine în seara de miercuri, 22 decembrie, un nou concert extraordinar de muzică ambientală şi de relaxare. Sub genericul “Lumina sunetelor”, evenimentul va avea loc în Piaţa Operei din Timişoara, începând cu ora 18, propunând timişorenilor o călătorie muzicală de două ore în lumea magică a terapiei prin sunet. Programul va conţine melodii cu “vibraţii vindecătoare” de pe albumele “Best Of” şi “Paşi în Univers”.
“La scară cosmică, sunetul reprezintă o forţă universală, nevăzută, capabilă de a produce modificări profunde pe toate cele trei planuri de existenţă: fizic, emoţional şi spiritual, determinând rezonanţa corpului cu mintea şi sufletul, unificarea”, spun organizatorii evenimentului muzical. În plus, pentru a întregi atmosfera spectacolului, alături de artist, în Piaţa Operei vor fi prezenţi  Cristian Prisăcaru şi Ştefan Sulcan de la Asociaţia Cascadorilor din România, precum şi Ramona Venturini, alături de alţi membri ai Clubului Sportiv Taijiquan şi Qigong, care vor face demonstraţii de măiestrie.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015