• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Târg de cadouri deştepte la Cărtureşti

Publicat de Pagini de Cultura 10 Decembrie 2010

E ici-colea Crăciunul şi Cărtureşti a intrat cu tot dichisul în spiritul sărbătorii. Iar pentru cei care nu caută beteală aurie cu argintiu şi cu albastru, ci lucruri frumoase şi de suflet, bune de dăruit omului drag peste două săptămâni, cărtureştenii vin cu două veşti foarte bune.

Începând de vineri, 10 decembrie, librăria Cărtureşti de pe str. Mercy, nr. 7 se va umple de lucruri frumoase, pentru că atunci se deschide expoziţia de ilustraţii de Crăciun “Ooo, Christmas Tea!” a prietenilor dragi Cărtureştiului de la SuperSmooth Studio, adică Timea Ciora şi Mircea Popescu. Sunt de toate în expoziţia cu vânzare “Ooo, Christmas Tea!”: ilustraţii şi insigne desenate cu migală, jucării de lemn pictat şi miraculoasă fantezie de prunci în fiecare mic obiect expus.

Aceeaşi aromată ceainărie, tot de vineri, găzduieşte şi Micul Târg de Cadouri Deştepte, care oferă o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzici şi filme. Cele două evenimente rămân deschise la Cărtureşti până la finele acestui an.

Muzică în mișcare și percuție corporală cu artiști din Franța!

Institutulul Francez din Timișoara invită publicul la un proiect muzical inedit, realizat de Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel.

Peștera Românești, gazda unui nou concert simfonic

Muzica lui Mozart va răsuna şi în această toamnă în “inima munților”, pentru al 35-lea an consecutiv.

„Libertatea. Între istorie și literatură” – patru seri de lecturi publice și dezbateri

Scriitorii Adam Michnik, Evgheni Vodolazkin, Andrei Codrescu și José Luís Peixoto vin la FILTM 2019

FEST-FDR2019: Prima parte a lunii noiembrie este dedicată spectacolelor indoor ale Festivalului

Secțiunea FDR din cadrul FEST-FDR2019 propune o panoramă a spectacolului pe text de teatru românesc, între 3 și 11 noiembrie.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015