• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Târg de cadouri deştepte la Cărtureşti

Publicat de Pagini de Cultura 10 Decembrie 2010

E ici-colea Crăciunul şi Cărtureşti a intrat cu tot dichisul în spiritul sărbătorii. Iar pentru cei care nu caută beteală aurie cu argintiu şi cu albastru, ci lucruri frumoase şi de suflet, bune de dăruit omului drag peste două săptămâni, cărtureştenii vin cu două veşti foarte bune.

Începând de vineri, 10 decembrie, librăria Cărtureşti de pe str. Mercy, nr. 7 se va umple de lucruri frumoase, pentru că atunci se deschide expoziţia de ilustraţii de Crăciun “Ooo, Christmas Tea!” a prietenilor dragi Cărtureştiului de la SuperSmooth Studio, adică Timea Ciora şi Mircea Popescu. Sunt de toate în expoziţia cu vânzare “Ooo, Christmas Tea!”: ilustraţii şi insigne desenate cu migală, jucării de lemn pictat şi miraculoasă fantezie de prunci în fiecare mic obiect expus.

Aceeaşi aromată ceainărie, tot de vineri, găzduieşte şi Micul Târg de Cadouri Deştepte, care oferă o selecţie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de cărţi, muzici şi filme. Cele două evenimente rămân deschise la Cărtureşti până la finele acestui an.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015