• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Teo readuce comedia pe scena din Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 12 Decembrie 2010

Stand Up In The City, conceptul care a revoluţionat show-urile de stand up comedy, revine în Timişoara. „Show-ul pentru oameni destupaţi la minte, care se vor astupa de râs” susţinut de Teo, component al fostei trupe Deko, va fi găzduit de Casa de Cultură a Studenţilor (Bulevardul Regele Carol, nr. 9), luni, 13 decembrie, la ora 21.

Teo este unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din ţară, având la activ peste 500 de spectacole de stand up comedy, pe lângă angajamentele de televiziune. „Sceptic, fan al drobului de sare, fin observator al detaliilor grosiere. Tânăr şi deştept, deşi uneori dau impresia unui bătrân prost. Fac stand-up comedy în Cafe Deko (ceea ce mi-a devenit de curând şi unica meserie şi ocupaţie)”, se autodescrie Claudiu Teohari, alias Teo, pe blogul său.

La Timişoara, Teo revine luni seara cu un „show uşor ironic şi sarcastic, care prezintă cotidianul cu mult umor”. Şi de această dată, Stand Up In The City va aduce pe scenă oameni vechi şi glume noi, dar şi oameni noi, chiar din Timişoara. Astfel că, în deschiderea serii vor putea fi urmăriţi şi câţiva comedianţi locali, aflaţi la început de drum. Biletele costă 20 de lei, sau 18 de lei pentru studenţi. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0721.574.819.

Muzică în mișcare și percuție corporală cu artiști din Franța!

Institutulul Francez din Timișoara invită publicul la un proiect muzical inedit, realizat de Florent Diara și Anne-Sarah Bornkessel.

Peștera Românești, gazda unui nou concert simfonic

Muzica lui Mozart va răsuna şi în această toamnă în “inima munților”, pentru al 35-lea an consecutiv.

„Libertatea. Între istorie și literatură” – patru seri de lecturi publice și dezbateri

Scriitorii Adam Michnik, Evgheni Vodolazkin, Andrei Codrescu și José Luís Peixoto vin la FILTM 2019

FEST-FDR2019: Prima parte a lunii noiembrie este dedicată spectacolelor indoor ale Festivalului

Secțiunea FDR din cadrul FEST-FDR2019 propune o panoramă a spectacolului pe text de teatru românesc, între 3 și 11 noiembrie.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015