• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Breasla Magilor îşi dă întâlnire la Biblioteca Judeţeană Timiş

Publicat de Pagini de Cultura 16 Ianuarie 2011

Un atelier de arte magice, o conferinţă şi o lansare de carte, urmate de sesiuni practice de astrologie şi Tarot: Breasla Magilor a pregătit pentru seara de luni, 17 ianuarie, un eveniment inedit destinat tuturor iubitorilor de cunoaştere prin poveste. Denumit “În-semne de breaslă anul are”, evenimentul va avea loc, de la ora 16:30, în sala American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene Timiş şi îi va avea drept protagonişti pe doi breslaşi, Mag Dalen şi Cosmin A. Tomescu.

În-semne de breaslă anul are se doreşte a fi un timp dedicat re-cunoaşterii atributelor pozitive din fiecare, mai cu seamă a atributelor relaţionale ce vor fi analizate în cadrul unei conferinţe interactive, intitulată Podul de piatră al relaţiilor. Conferinţei îi va urma prezentarea volumului Iniţiere în astrologia stelelor fixe: Zodiacul circadian, o ediţie revizuită şi adăugită, prezentată de autor său, Cosmin A. Tomescu. Atelierele de arte magice – cunoaşterea astrelor, magia, cetirea în cărţile Tarotului, tămăduirea trupului şi sufletului – vor continua la Restaurantul Casa cu Flori”, spun organizatorii.

Evenimentul este organizat de Breasla Magilor, o asociaţie dedicată studiului şi cercetării interdisciplinare a tradiţiilor culturale şi a artelor magice

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015