• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Invitaţie la Olimpiada Culturală din Londra, din partea ICR

Publicat de Pagini de Cultura 14 Februarie 2011

Ai idei originale de proiecte culturale? Dacă da, atunci eşti aşteptat să le transformi în realitate la Londra, oraşul Olimpiadei Culturale în 2012.

Institutul Cultural Român organizează, până în data de 6 martie, Concursul de idei de proiect pentru Olimpiada Culturală care se va organiza la Londra în 2012. Program britanic de anvergură, menit să celebreze creativitatea şi diversitatea formelor de expresie artistică în contextul participării internaţionale la Jocurile Olimpice, Olimpiada Culturală va avea drept temă principală „Londra, memoria, cultura şi identitatea oraşului”.

Vor fi selectate maximum 15 proiecte, concursul fiind deschis operatorilor culturali independenţi, persoane individuale sau organizaţii care au ca obiect de activitate derularea de proiecte cultural-artistice.

Regulamentul, formularul de înscriere şi calendarul desfăşurării Concursului se găsesc pe pagina web a Institutului Cultural Român: http://www.icr.ro/concurs_olimpiada_culturala2012.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015