• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Magic Mouss readuce magia la Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 17 Martie 2011

După succesul din anii trecuţi, magicianul francez Mosshine Ben Baout – alias Magic Mouss – revine la Timişoara cu un nou spectacol pentru toate vârstele. Joi, 17 martie, de la ora 19, tânărul artist francez îi aşteaptă pe timişoreni la Clubul Porto Arte (Bd. 16 decembrie 1989, Podul Traian) cu magie, visuri, fantezie şi foarte mult umor… Adică un sectacol care nu trebuie ratat, putând fi savurat cu întreaga familie. Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii de magie, în limita locurilor disponibile.

Magician profesionist originar din sudul Franţei, Magic Mouss a urmat cursurile Centrului Naţional al Artelor Circului din Franţa (CNAC) şi desfăşoară, alături de cariera de iluzionist, pe aceea de animator într-un Centru social municipal. Între alte activităţi, magicianul susţine şi ateliere de magie destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani şi lucrează în mod frecvent în şcoli primare, colegii şi licee din regiunea sa.

Evenimentul este organizat de Institutul Francez din Timişoara (fostul Centru Cultural Francez) în cadrul Sărbătorii Francofoniei, marcată pe întreg parcursul lunii martie printr-o suită de evenimente culturale şi educative adresate publicului de toate vârstele.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015