• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Troc Ad Hoc, un târg la care nu ai nevoie de bani

Publicat de Pagini de Cultura 26 Martie 2011

Schimburi de obiecte, haine, muzică, cărţi, socializare şi voie bună. Troc Ad Hoc – o iniţiativă imaginată de Asociaţia Cloud Factory (obiecte lucrate manual) şi grupul Freecycle Timişoara – revine sâmbătă, 26 martie, la Timişoara. Între orele 17:00-20:00, la sediul Fabricii de Nori de pe str. Gen. Dragalina nr 7 ap. 43, este aşteptat “oricine doreşte să scape de anumite lucruri, oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare”.

“Troc Ad Hoc NU este târg de vechituri, piaţă second-hand sau afacere. Obiectul pe care îl aduci îl vei putea schimba cu altul care îţi place mai mult, negociind direct cu proprietarul”, spun organizatorii evenimentului.

Având drept motto “Stai cât vrei, schimbi cât vrei!”, ineditul târg îşi propune să elimine banii din relaţiile interumane măcar pentru o zi, invitându-i pe timişoreni să experimenteze altfel de tranzacţii, “mai colorate şi mai personale”.

Intrarea este liberă, iar ceaiurile calde sunt oferite din partea casei.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015