• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Blues pentru timişoreni, cu Mike Godoroja şi Blue Spirit

Publicat de Iuliana Bobora 30 Aprilie 2011

Luna mai debutează cu multe evenimente muzicale de calitate, unul dintre ele fiind concertul pe care-l va susţine Mike Godoroja împreună cu Blue Spirit, în Life Pub în data de 4 mai. Mike Godoroja & Blue Spirit vor fi în Timişoara pentru prima dată în acest an, iar iubitorii de blues sunt aşteptaţi pe Bulevardul Republicii, numărul 11 pentru un spectacol de zile mari.

Proiectul Mike Godoroja & Blue Spirit a luat naştere în 1997, Mike Godorja – un apreciat realizator de emisiuni radio-TV de blues, jazz şi rock, producător muzical a numeroase evenimente media şi proiecte muzicale – reuşind să aducă la un loc, de-a lungul vremii, nume mari din muzică, precum Manuel Savu, Eugen Mihăescu, Adi Manolovici (chitarişti), Ştefan Moisa şi Vali Vatuiu (baterişti), Valentin Badea şi Cătălin Rasvan (basişti) sau Florentin Milcof (claviaturist – prezent încă de la înfiinţare). Actuala componenţă e formată din Mike Godoroja – voce, Ian Chepa – bass, Marian Aciobăniţei – chitară acustică, chitară electric şi mandolină, Marius Vintilă – baterie şi percuţie.

Concertul este programat să înceapă la ora 21.00, iar biletul costă 20 de lei.

Şcoala de vară de leadership cultural, la Universitatea de Vest

Proiectul este iniţiat de Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015