• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Expoziţii în scop caritabil, la Iulius Mall

Publicat de Pagini de Cultura 21 Aprilie 2011

În apropierea Sfintelor Sărbători de Paşte, clienţii Iulius Mall vor putea cumpăra mici cadouri şi felicitări realizate cu mult suflet de persoane vârstnice şi copii aflaţi în dificultate. Membrii Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara sunt prezenţi în aceste zile la demisolul Iulius Mall, unde expun spre vânzare produse realizate manual. Evenimentul „Iepuraşul – un zâmbet pentru cei dragi” face parte din acţiunile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii bătrânilor şi prevenirea instituţionalizării acestora prin dezvoltarea serviciilor de tip alternativ.

Cadouri inedite şi pline de căldură pot fi şi felicitările realizate de micuţii Asociaţiei Creştine FOR HELP. Până pe 23 aprilie, fiecare bănăţean care va cumpăra o felicitare de la standul din demisolul Iulius Mall va ajuta, prin gestul lui, ca un copil să meargă la şcoală.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015