• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

În aşteptarea Iepuraşului, la Cărtureşti

Publicat de Pagini de Cultura 15 Aprilie 2011

Timişorenii, cu mic cu mare, sunt invitaţi să-l aştepte pe Iepuraş la Cărtureşti. Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17, în ceainăria librăriei din Iulius Mall, piticii oraşului sunt aşteptaţi alături de mămici, mătuşi, bunici, taţi ori dădace, la atelierul pentru copii “În aşteptarea Iepuraşului”. “Vom decora ouă şi felicitări de Paşti, ne vom juca şi vom căuta ouăle ascunse în librărie. La sfârşit vom avea o tombolă cu cadouri surpriză!”, spune Anca Pol, PR Cărtureşti Timişoara. După-amiaza relaxantă este organizată de Do re mi pentru copii, English through all senses şi Şcoala Mamei Junior, iar intrarea este liberă.

Şi asta nu e tot! Cum nu poţi să întâmpini Sfintele Sărbători fără cadouri pentru cei dragi, cele două librării din Timişoara – cea de pe str. Mercy, nr. 7 şi cea din Iulius Mall, et. 1 – au pregătit ediţia de Paşte a Târgului Cărtureştilor. Începând de astăzi, 15 aprilie, librăriile Cărtureşti îi aşteaptă pe timişoreni cu coşuri pline de bunătăţi şi lucruri frumoase: “Am pregătit cele mai inspirate propuneri de daruri de Paşte pentru toţi care vă sunt dragi: cărţi de gastronomie, vinuri de soi bun, ciocolată artizanală, muzică, ceaiuri, cărţi şi filme alese pe sprânceană”. Târgul va rămâne deschis până pe 23 aprilie.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015