• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Concert de folk cu Emeric Imre şi Dinu Olăraşu

Publicat de Iuliana Bobora 31 Mai 2011

Vara începe la Timişoara cu un eveniment folk 100%. În seara de 1 iunie, timişorenii sunt invitaţi la un concert susţinut de Dinu Olăraşu şi Emeric Imre, două nume marcante de pe scena folk-ului românesc. Cei doi cantautori se vor afla de la orele 21.00, în LifePub, fanii acestora putându-i asculta contra unei sume de doar 10 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de la intrare.

Dinu Olăraşu, originar din Reşiţa, va cânta în faţa bănăţenilor piese ca Zece ani, Ea nu mă lasă sau piesa cu care a câştigat premiul pentru cel mai bun cântec folk în cadrul Premiilor Muzicale Radio România, N-ai nevoie de foarte multe să fii fericit. Emeric Imre va urca şi el pe aceeaşi scenă, în aceaşi seară, pentru a interpreta Nebunul de Alb şi multe alte piese din repertoriul său. Conform spuselor sale, Emeric Imre a ales chitara pentru a se exprima artistic din două motive: îi plăcea foarte mult melodia Eşarfă în dar a lui Mircea Baniciu, dar şi pentru că domnişoarele îndrăgesc bărbaţii cu abilitatea de a cânta la un instrument.

Experiment teatral în PREMIERĂ la Teatrul Maghiar: Forbidden Books

Spectacolul încearcă să descifreze care au fost influențele culturale importante pentru „mileniali”, în contextul exploziei lumii digitale.

Once Upon a Time in Romania – Filme versus corupţie

Intră în concurs! Îţi poţi înscrie clipul video în competiţia de scurtmetraje până pe 1 decembrie 2017.

Un maestru al realismului fantastic la Muzeul de Artă Timişoara

Curatorii expoziţiei propun publicului Muzeului de Artă Timişoara un parcurs prin vasta operă a lui Tudor Banuş.

Festivalul de Teatru Clasic de la Arad spune… poveşti

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi să descopere poveştile celor 10 zile de Festival la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015