• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Peste 300 de prichindei vor împânzi, sâmbătă după amiaza zona food court-ului Almondo din Iulius Mall, unde se va desfăşura cea de-a XX-a ediţie a festivalului internaţional “Flori în Oraşul Florilor”. Tradiţionala manifestare organizată de Palatul Copiilor din Timişoara va începe la ora 13.30, reunind pe aceeaşi scenă copii talentaţi din 15 judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova. Micii artişti îşi vor demonstra în faţa publicului măiestria şi talentul în arta dansului modern şi a muzicii uşoare.

Ediţia din acest an a festivalului “Flori în Oraşul Florilor” este una specială, cu multe aniversări: 60 de ani de existenţă pentru Palatul Copiilor din Timişoara, 25 de ani de la înfiinţarea grupului de dans modern Torent, 15 ani de activitate pentru grupul Flores şi 5 ani pentru grupul Miniflores.

Şcoala de vară de leadership cultural, la Universitatea de Vest

Proiectul este iniţiat de Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015