• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Peste 300 de prichindei vor împânzi, sâmbătă după amiaza zona food court-ului Almondo din Iulius Mall, unde se va desfăşura cea de-a XX-a ediţie a festivalului internaţional “Flori în Oraşul Florilor”. Tradiţionala manifestare organizată de Palatul Copiilor din Timişoara va începe la ora 13.30, reunind pe aceeaşi scenă copii talentaţi din 15 judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova. Micii artişti îşi vor demonstra în faţa publicului măiestria şi talentul în arta dansului modern şi a muzicii uşoare.

Ediţia din acest an a festivalului “Flori în Oraşul Florilor” este una specială, cu multe aniversări: 60 de ani de existenţă pentru Palatul Copiilor din Timişoara, 25 de ani de la înfiinţarea grupului de dans modern Torent, 15 ani de activitate pentru grupul Flores şi 5 ani pentru grupul Miniflores.

Experiment teatral în PREMIERĂ la Teatrul Maghiar: Forbidden Books

Spectacolul încearcă să descifreze care au fost influențele culturale importante pentru „mileniali”, în contextul exploziei lumii digitale.

Once Upon a Time in Romania – Filme versus corupţie

Intră în concurs! Îţi poţi înscrie clipul video în competiţia de scurtmetraje până pe 1 decembrie 2017.

Un maestru al realismului fantastic la Muzeul de Artă Timişoara

Curatorii expoziţiei propun publicului Muzeului de Artă Timişoara un parcurs prin vasta operă a lui Tudor Banuş.

Festivalul de Teatru Clasic de la Arad spune… poveşti

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi să descopere poveştile celor 10 zile de Festival la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015