• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Peste 300 de prichindei vor împânzi, sâmbătă după amiaza zona food court-ului Almondo din Iulius Mall, unde se va desfăşura cea de-a XX-a ediţie a festivalului internaţional “Flori în Oraşul Florilor”. Tradiţionala manifestare organizată de Palatul Copiilor din Timişoara va începe la ora 13.30, reunind pe aceeaşi scenă copii talentaţi din 15 judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova. Micii artişti îşi vor demonstra în faţa publicului măiestria şi talentul în arta dansului modern şi a muzicii uşoare.

Ediţia din acest an a festivalului “Flori în Oraşul Florilor” este una specială, cu multe aniversări: 60 de ani de existenţă pentru Palatul Copiilor din Timişoara, 25 de ani de la înfiinţarea grupului de dans modern Torent, 15 ani de activitate pentru grupul Flores şi 5 ani pentru grupul Miniflores.

Zilele Culturii Spaniole, pentru a patra oară la Timişoara

A patra ediţie a Zilelor Culturii Spaniole se va desfăsura la Timişoara în perioada 1-15 martie 2018.

Teatrul Maghiar se pregăteşte pentru o nouă premieră: „Dansând în noapte”

A patra premieră din stagiunea 2017/2018, va fi un musical bazat pe filmul renumitului regizor Lars von Trier, „Dansând în noapte”.

Un maestru al realismului fantastic la Muzeul de Artă Timişoara

Curatorii expoziţiei propun publicului Muzeului de Artă Timişoara un parcurs prin vasta operă a lui Tudor Banuş.

EXPOZIŢIE-EVENIMENT: Heinrich Schliemann – Descoperitorul Troiei

Până pe 25 februarie 2018, vizitatorii vor putea admira artefacte unice, alese din descoperirile făcute la Troia şi Micene.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015