• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Bagatele pentru Flaut şi Pian, în repetiţie cu public la Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 18 August 2011

O seară relaxantă, cu muzică bună. E propunerea din această seară făcută melomanilor din Timişoara de pianista Roxana Yvonne Coşereanu şi flautistul Vlad Colar, care se pregătesc pentru un concert pe care îl vor susţine în acest sfârşit de săptămână la Buşteni.

Repetiţia cu public a concertului pe care l-au pregătit va avea loc joi, 18 august, de la ora 17, în sala Orpheum a Facultăţii de Muzică din Timişoara, în Piaţa Libertăţii.

Intitulat Bagatele pentru Flaut şi Pian, concertul susţinut de cei doi interpreţi va cuprinde lucrări precum Andante et Rondo de W. A. Mozart, Nocturne de Franz Doppler, Drei Romanzen de Robert Schumann, La Polka du Salon, Song without word,  Napolitaine Fantasia şi Andante & Allegro de John Clinton.

Accesul publicului la repetiţie este liber. În 20 august, Vlad Colar şi Roxana Yvonne Coşereanu vor susţine acest concert la Buşteni, pe scena Centrului Cultural Aurel Stroe.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015