• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Blues pentru Timişoara, live în Piaţa Unirii

Publicat de Ana Brunner 4 August 2011

Muzica bună cântată live nu va lipsi nici în acest sfârşit de săptămână la Timişoara. De această dată, însă, în Piaţa Unirii sunt aşteptaţi iubitorii de blues. Timp de două zile, între 6 şi 7 august, în oraşul de pe Bega va avea loc cea de-a şasea ediţie a Festivalului Blues pentru Timişoara, eveniment care reuneşte artişti autohtoni, alături de formaţii din Serbia şi Slovacia.

Startul ediţiei din acest an a festivalului va fi dat sâmbătă, de la ora 20.00, de muzicienii de la Blues Project, urmaţi în scenă de formaţiile Crossroads şi Blue Familly (Serbia). A doua zi, duminică, iubitorii genului au ocazia să asculte alte trei formaţii apreciate de timişoreni: Bega Blues Band, Mircea Bunea Trio şi Joint Venture Quartet (Slovacia).

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Timişoara, Consiliul Local şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara. Accesul la concerte va fi liber.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015