• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Organizaţia Terapia prin artă caută colegi noi

Publicat de Pagini de Cultura 7 August 2011

Din dorinta de a-şi diversifica activitatea şi a demara noi proiecte în beneficiul copiilor aflaţi în dificultate, Organizaţia Terapia prin Artă Doina Pocioianu intenţionează să-şi mărească echipa de specialişti în această vară. Mai exact, instituţia ar mai avea nevoie de un psiholog clinician specialist, cu experienţă în lucrul cu copiii, un specialist în muzico-terapie şi un artist plastic. Cei interesaţi să i se alăture pot afla mai multe detalii de la preşedintele organizaţiei, Manuela Borlea, la numărul de telefon 0722-828.300.

Prezentă în viaţa comunităţii încă din anul 2000, Organizaţia Terapia prin artă Doina Pocioianu, instituţie unicat în partea de Vest a ţării, reuneşte în prezent psihologi, medici, artişti plastici, logopezi, actori-păpuşari şi muzicieni, toţi având drept obiectiv recuperarea copiilor aflaţi în dificultate cu ajutorul artei. De-a lungul timpului, printre beneficiarii proiectelor derulate de organizaţie s-au numărat copiii din centrele de plasament, copiii victime ale abuzului şi neglijării, cei cu dizabilităţi, copiii internaţi în Spitalul de Copii Louis Ţurcanu (prin proiectul DaVinci’s children), minorii din cadrul Centrului de Reeducare Buziaş sau copii nevăzători de la Şcolile şi grădiniţele de profil.

Înscrie-ţi filmul la Tres Courts – Festivalul filmelor de foarte scurt metraj

A spune o poveste în maxim 4 minute este provocarea lansată în fiecare an de Institutul Francez, în cadrul Festivalului Très Court.

De la Mefisto la Lucifer – Silviu Purcărete pregătește “Tragedia omului” la Timișoara

Primăvara începe cu o premieră la TMST. Ilustrul regizor Silviu Purcărete montează spectacolul „Tragedia omului” de M. Imre.

Din martie începe Festivalul – concurs „Lada cu zestre”

Festivalul-concurs „Lada cu zestre” va fi reprogramat după ce perioada de risc a propagării COVID-19 va fi depășită.

Rinocerii de Ionesco, un spectacol de excepție pregătit de Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara dă startul faptelor pentru România anului 2021 cu spectacolul “Rinocerii” de Eugène Ionesco.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015