• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Toate drumurile duc la… Galeria Helios

Publicat de Ana Brunner 7 August 2012

Evenimentul anului la Galeria Helios din Timişoara. Joi, 9 august 2012, de la ora 18, galeria Filialei din Timişoara a Uniunii Artiştilor Plastici din România va găzdui vernisajul expoziţiei de grup întitulate “Drumurile leagă culturile”, manifestare organizată împreună cu IKV – Asociaţia Internaţională a Artiştilor Plastici din Köln.

Îşi prezintă luctările de pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă 26 de artişti plastici din Germania, Luxemburg, România, Sudan şi Corea de Sud. România este reprezentată prin lucrări de pictură şi sculptură de către artiştii plastici Mircea Bacriu, Eugenia Olar şi Cecilia Olar din Lugoj. Prezintă Maria Dierker, preşedinte al IKV şi Ioan Szekernyés, preşedinte al UAPT, critic de artă.

Expoziţia va rămâne deschisă până în data de 22 august a.c. şi se poate vizita zilnic (exceptând duminica) între orele 9-17.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

“Smart Cities” – tema Street Delivery din acest an

Street Delivery, evenimentul care deschide strada pentru oameni şi o închide pentru maşini, ajunge la ediţia a XII-a în Timişoara.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015