• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Săptămâna workshopuri muzicale la Casa Studenţilor Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 26 Noiembrie 2012

O săptămână de workshopuri muzicale destinate tuturor celor care vor să afle câte ceva din secretele instrumentelor şi ale scenei, fie să-şi perfecţioneze tehnicile muzicale. Se întâmplă în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2012, la Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara, care organizează WORKSHOP 5.

WORKSHOP 5 se va desfăşura după următorul program:

Luni, 26 noiembrie, de la ora 19.30, cunoscutul muzician Farkas Szilamer va susţine un workshop – concert cuprinzând sitar, sarod, flaut de bambus, fluiere, chitară, voce.

Marţi, 27 noiembrie, începând cu ora 20, sala 203 găzduieşte workshopul de chitară sub coordonarea unuia din profesorii de la care au învăţat meserie mulţi instrumentişti din Timişoara, Grigore Bujor Hariga.

Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 19.30, Levente (Levi) Molnar, membru al trupei Burning Table, susţine workshopul de tobe.

Joi, 29 noiembrie, de la ora 20, Mihai (Matz) Neagoe vă aşteaptă la un workshop de home recording, mixaj şi inginerie de sunet. Acesta a studiat music and media tehnologies la Trinity College din Dublin.

Cu o pauză de două zile, seria workshopurilor se încheie duminică, 2 decembrie, de la ora 19.30, în compania muzicianului, compozitorului şi producătorului George Hora. Acesta va susţine un workshop în management artistic şi label independent.

Evenimentele au loc în sala 203 (Gong) a Casei Studenţilor Timişoara, iar intrarea este liberă.

Şcoala de vară de leadership cultural, la Universitatea de Vest

Proiectul este iniţiat de Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015