• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Săptămâna workshopuri muzicale la Casa Studenţilor Timişoara

Publicat de Pagini de Cultura 26 Noiembrie 2012

O săptămână de workshopuri muzicale destinate tuturor celor care vor să afle câte ceva din secretele instrumentelor şi ale scenei, fie să-şi perfecţioneze tehnicile muzicale. Se întâmplă în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2012, la Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara, care organizează WORKSHOP 5.

WORKSHOP 5 se va desfăşura după următorul program:

Luni, 26 noiembrie, de la ora 19.30, cunoscutul muzician Farkas Szilamer va susţine un workshop – concert cuprinzând sitar, sarod, flaut de bambus, fluiere, chitară, voce.

Marţi, 27 noiembrie, începând cu ora 20, sala 203 găzduieşte workshopul de chitară sub coordonarea unuia din profesorii de la care au învăţat meserie mulţi instrumentişti din Timişoara, Grigore Bujor Hariga.

Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 19.30, Levente (Levi) Molnar, membru al trupei Burning Table, susţine workshopul de tobe.

Joi, 29 noiembrie, de la ora 20, Mihai (Matz) Neagoe vă aşteaptă la un workshop de home recording, mixaj şi inginerie de sunet. Acesta a studiat music and media tehnologies la Trinity College din Dublin.

Cu o pauză de două zile, seria workshopurilor se încheie duminică, 2 decembrie, de la ora 19.30, în compania muzicianului, compozitorului şi producătorului George Hora. Acesta va susţine un workshop în management artistic şi label independent.

Evenimentele au loc în sala 203 (Gong) a Casei Studenţilor Timişoara, iar intrarea este liberă.

Experiment teatral în PREMIERĂ la Teatrul Maghiar: Forbidden Books

Spectacolul încearcă să descifreze care au fost influențele culturale importante pentru „mileniali”, în contextul exploziei lumii digitale.

Once Upon a Time in Romania – Filme versus corupţie

Intră în concurs! Îţi poţi înscrie clipul video în competiţia de scurtmetraje până pe 1 decembrie 2017.

Un maestru al realismului fantastic la Muzeul de Artă Timişoara

Curatorii expoziţiei propun publicului Muzeului de Artă Timişoara un parcurs prin vasta operă a lui Tudor Banuş.

Festivalul de Teatru Clasic de la Arad spune… poveşti

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi să descopere poveştile celor 10 zile de Festival la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015