• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Seară de fusion musical la Cartea de Nisip

Publicat de Pagini de Cultura 28 Noiembrie 2012

Seara de vineri, 30 noiembrie, va fi una specială pentru iubitorii de muzică experimentală. Librăria Cartea de Nisip îşi aşteaptă publicul, de la ora 20, la un concert KooperativA, primul dintr-un proiect mai amplu ce presupune un concept experimental sincretic de fusion musical cu elemente de proiecţie vizuală.

KooperativA este un proiect născut din întâlnirea dintre un muzician, un actor, un artist video şi un grafic-designer. Toţi fascinaţi de sunet. Toţi fascinaţi de imagine. Şi nu în ultimul rând, gravitând cu toţii în jurul artei teatrului. Pe cât de empatici pe atât de diferiţi, Sebastian Hamburger, Doru Iosif, Lucian Matei şi Ljubomir Popov au construit – pas cu pas, sunet cu sunet, imagine cu imagine – conceptul unui spectacol de fuziune pe care îl numesc „electro / visual”. KooperativA propune o călătorie a simţurilor printr-un spaţiu în egală măsură psihedelic, high-tech, intelectual şi emoţional, declară organizatorii evenimentului.

Grupul îi reuneşte pe Doru Iosif (instrumente de suflat, vocal), Sebastian Hamburger (baterie, sound controller, percuţie, programare sunet), Ljuba Popov (acordeon, percuţie, midi controler) şi Lucian Matei (bas, visuals).

Intrarea este liberă.

Experiment teatral în PREMIERĂ la Teatrul Maghiar: Forbidden Books

Spectacolul încearcă să descifreze care au fost influențele culturale importante pentru „mileniali”, în contextul exploziei lumii digitale.

Once Upon a Time in Romania – Filme versus corupţie

Intră în concurs! Îţi poţi înscrie clipul video în competiţia de scurtmetraje până pe 1 decembrie 2017.

Un maestru al realismului fantastic la Muzeul de Artă Timişoara

Curatorii expoziţiei propun publicului Muzeului de Artă Timişoara un parcurs prin vasta operă a lui Tudor Banuş.

Festivalul de Teatru Clasic de la Arad spune… poveşti

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi să descopere poveştile celor 10 zile de Festival la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015