• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Grupul Chinos Internationul CC din Barcelona improvizează la Paperjam

Publicat de Pagini de Cultura 29 Aprilie 2013

Evenimentului de muzică improvizată Paperjam ajunge, în luna mai, la ediţia cu numărul 14. Concertul este programat pentru seara de joi, 2 mai 2013, la ora 21, în Club Daos din Timişoara.

Invitaţii acestei ediţii sunt membrii grupului Chinos International CC din Barcelona – un grup de artă digitală, new media şi interaction design. Ei sunt artişti, designeri şi programatori ce colaborează în numele artei, ştiinţei şi a realizării imposibilului. Grupul va opera instrumente muzicale ciudate, instalaţii audiovizuale interactive şi live visuals, precizează organizatorii evenimentului.

Aceştia vor improviza alături de Sergiu Cătană, Mihai Moldoveanu, Lucian Naste şi Ovidiu Zimcea, muzicienii ce au lansat recent primul EP Paperjam numit Papercuts.

Sursa foto: http://chinosinternational.cc/blog/

Şcoala de vară de leadership cultural, la Universitatea de Vest

Proiectul este iniţiat de Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015