• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

TIMPROPHONIES – improvizaţie teatrală francofonă

Publicat de Pagini de Cultura 4 Decembrie 2013

Studenţii de la mai multe universităţi din România (Bucureşti, Braşov, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara) au pregătit pentru seara de miercuri un meci de improvizaţie teatrală francofonă. Amestecând duelurile verbale cu improvizaţia teatrală, tinerii actori vă vor face să descoperiţi un moment original şi amuzant.

Spectacolul de improvizaţie teatrală universitară TIMPROPHONIES va avea loc miercuri, 4 decembrie, cu începere de la ora 18, la Institutul francez Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 46). Acest spectacol pregăteşte FIFITUT – Festivalul Internaţional de Teatru de Improvizaţie, care se va desfăşura la Timişoara în luna mai a anului viitor.

TIMPROPHONIES se desfăşoară în limba franceză, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este organizat de Lectoratul francez din Timişoara, asociaţia Hexagone sub egida Ambasadei Franţei în România, în parteneriat cu Institutul francez din Timişoara.

Şcoala de vară de leadership cultural, la Universitatea de Vest

Proiectul este iniţiat de Universitatea de Vest din Timişoara în cadrul programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Vara începe cu Sărbătoarea muzicii – Fête de la musique!

La Timișoara prelungim sărbătoarea cu încă o zi pentru a pune în valoare tineri artiști pe scena muzicală franceză și românească.

Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului IDENTITATE

Cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018. Data-limită pentru înscrieri este 28 iunie.

FOTOGRAFIE: În mijlocul evenimentelor din Mai 1968

La o jumătate de secol după evenimentele din mai 68, expoziţia ne aruncă înapoi în Parisul manifestaţiilor studenţeşti.

#plaiX

11-13 septembrie #TimisoaratraiestePLAI

Posted by PLAI Festival on 8 Septembrie 2015