• Cultura nu înseamna sa citesti mult,
  • nici sa stii multe; înseamna sa cunosti mult.
  • Fernando Pessoa

Pagini de cultură este o revistă dedicată în exclusivitate fenomenului cultural, prezentând zilnic cele mai importante ştiri şi evenimente din acest domeniu.

„Răsfoindu-i” filele virtuale, ai ocazia să afli cele mai noi informaţii despre spectacole de teatru, operă sau muzică clasică, concerte, lansări de carte, expoziţii de artă plastică, dar şi evenimente din lumea filmului. În plus, prin intermediul reportajelor realizate la faţa locului şi a interviurilor, vei putea pătrunde cu uşurinţă alături de noi, în culisele actului artistic, în atelierele de creaţie ale unor artişti de prestigiu, ori în ale tinerilor mai puţin cunoscuţi, dar la fel de valoroşi.

În cadrul rubricilor sale, vei mai regăsi opinii pe teme de actualitate, precum statutul artiştilor în societatea de astăzi, starea culturii româneşti în general, dar şi problemele cu care se confruntă astăzi instituţiile culturale. Nu am uitat nici de tinerele talente, fie ele şi de-o şchioapă. Fiind conştienţi de faptul că juniorii talentaţi de astăzi, pot deveni valorile de mâine, Revista Pagini de cultură a dedicat micilor artişti o rubrică aparte, unde vor fi promovate activităţile de încurajare şi stimulare a exprimării cultural-artistice în rândul copiilor, precum şi descoperirea de noi talente.

Tot aici te aşteaptă povestea unor locuri pline de istorie, care merită vizitate, dar şi o inedită incursiune în fascinaţia culturilor gastronomice din întreaga lume.

Pagini de cultură se vrea o alternativă la cotidianul încărcat de senzaţional care ne face de multe ori să uităm de lucrurile importante din viaţa de zi cu zi. Tocmai de aceea nu trebuie sa uităm să-i ascultăm pe cei care chiar au ceva de spus, să ne (re)descoperim valorile, să ne bucurăm de lucrurile frumoase.

„Cultura nu înseamnă să citeşti mult, nici să ştii multe; înseamnă să cunoşti mult”, spunea celebrul poet portughez Fernando Pessoa. Noi credem că, la fel de important este şi ceea ce cunoşti!


Ne puteţi contacta la: paginidecultura[at]gmail.com

Telefon: 0749-645-770
Pagini de Cultură oferă acces liber la site, iar preluarea oricăror materiale este permisă numai cu precizarea sursei.